Política de privacitat

Les seves dades personals així com el correu electrònic o l’adreça postal seran utilitzades per Besolí per identificar-lo com a client. Així podràs comprar amb major agilitat, i oferir-li el millor servei possible.

Besolí es reserva el dret a utilitzar aquesta informació per tal de comunicar-li ofertes i promocions que puguin ser del seu interès, garantint que les seves dades no es transmetran a terceres persones. Entenem que s’assegurarà que el seu nom d’usuari i la contrasenya del seu compte a la web de Besolí romanen confidencials.

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal nº 15 / 1.1999, del 13 de desembre de 1999, el client podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades. Per a això, haurà de manifestar-nos aquesta voluntat a través de info@sastreriabesoli.com

Aquest lloc pot contenir enllaços o links que poden redireccionar a l’usuari a altres llocs i pàgines web gestionades per tercers aliens a Besolí, que no respon ni dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines web.

La utilització d’aquest lloc web es realitza per propi compte i risc de l’usuari. La programació genera ‘cookies’ que s’instal·len de forma temporal i durant la navegació en el terminal receptor de la mateixa. Les ‘cookies’ registren l’inici de la sessió de navegació i conserven les dades de la cistella de productes. Un cop abandonada la sessió, el contingut d’aquestes galetes s’elimina automàticament.