Qui som

La Sastreria Besolí es fundà el 1888 per Bonaventura Besolí Moles, el rebesavi de les actuals propietàries que en son la cinquena generació.

L’actual edifici de la botiga data de l’any 1935, que va tenir dues grans transformacions, una el 1958 de la part exterior i l’altre el 1997 de la part interior on es va redur l'espai de taller i sastreria ja que així ho demanaven els temps.

Actualment hi ha dues seccions, la Sastreria i la Casual, on es pot trobar diversos estils per diferents edats i ocasions.

La secció de Sastreria consta de dos apartats, la Fet a Mida i la Confecció.

La Fet a Mida podreu trobar americanes, pantalons, vestits i camises totalment personalitzats i a la vostra mida amb diferents estils i models. Aquest servei es exclusiu de la nostra botiga del carrer de la Parellada 4 de Vilafranca del Penedès.

La Confecció trobareu gran variatat de models i estils a preus assequibles per a totes les butxaques. També tenim taller propi per poder arrenjar i ajustar el que faci falta i exclusiu botiga Parellada 4 Vilafranca del Penedès).

En la secció Casual trobareu gran variatat de estils i models, des dels mes classics de sempre als mes moderns i actuals. També hi ha gran variatat de preus per poder satisfer totes els publics.

Actualment tenim la Botiga Online on es poden trobar molts dels nostres productes amb ofertes i descomptes exclusius i amplia la oferta de venta de la botiga del carrer de la Parellada 4 de Vilafranca del Penedès.

fachada-besoli-antiga    fachada-besoli-actual